Aktuellt

What's up?

Senaste nytt

30/3 2012
Idag har jag både goda och tråkiga nyheter. I går,torsdag, blev Saga mamma för första gången....men med hjälp av kejsarsnitt.Efter en dramatisk eftermiddag fick vi åka hem från djurkliniken med Saga och en liten kattkille.Det såg ett tag mörkt ut för kattungens överlevnad, men han är tydligen en seg liten rackare...så just nu verkar det som att han skall klara av att leva. Mamma Saga är, som dom flesta kattmammor, mycket kärleksfull mot den lille.
Vi får hålla tummarna för att allt ska fortsätta bra!

29/1 2012
Idag har jag lämnat tillbaka Baloo till matte Caroline i Stockholm.Jag hämtade honom i onsdags och presenterade honom för Saga på torsdag morgon. Kanske inte ögonblicklig kärlek, men efter några timmar tillsammans beslöt dom att slå sina påsar ihop. Fysisk kärlek i dagarna tre... även om Baloo började tröttna när Saga precis fått upp ångan.Men dom kom fantastiskt bra överens. Baloo är en hankatt utöver dom vanliga...snygg, mild och med ett fantastiskt temperament.Jag hade gärna behållit honom, men matte Caroline ville såklart ha honom kvar. That's life.
Nu får vi bara hoppas att resultatet blir en kull....i klass med tidigare Cosack-kullar.

16/1 2012
Äntligen en bra hane till Saga! Det blir S*Silverklon's Simba (Baloo) som blir den lycklige partnern och förhoppningsvis pappan till nästa kull av Cosack-katter. Vi får se när Saga börjar löpa...då far jag till Stockholm och hämtar Baloo.Vi håller tummarna för att allt slutar som det ska.

24/11 2011
Ja, nu är det en månad kvar till julafton. Det var längesedan jag skrev någon kommentar här, men jag får väl försöka bättra mig.
På lördag och söndag(26-27 nov) har Boråskatten med sig ett antal av sina medlemmars katter till Granngården i Kinna. Det är ju Kattens dag den 27 nov. och då passar Boråskatten på att göra lite propaganda för sina katter. Saga och jag kommer att vara där och visa upp oss....jaa,mest Saga då.
Det ska bli kul, både för Saga (tror jag) och mig.
Vad har hänt mer sedan dess....jo, sommaren är slut, hösten snart också...fast campingsäsongen fortsätter för oss vintercampare. Vi har köpt ny husvagn inför vintern (och nytt förtält) så vi är väl rustade för vintern.
Ja, osså gjorde jag ju en gastric bypass i våras (alltså snörpte åt magsäcken), så jag har sedan dess gått ner hela 34 kilo. Så det känns skönt att bli av med alla extrakilon.

7/11 2010
Igår var vi på kattutställning igen. VK;s utställning på Gothia Arena i Göteborg närmare bestämt. Saga var lite mer stressad än vanligt, troligen beroende på att grannburen innehöll katter som var på ett hörbart dåligt humör. Hon skötte sig dock hos domaren, där hon förlorade mot ordförandens katt Miriam.Duktig katt! Annars en lång dag...upp klockan 0500,frukost och avfärd till utställningen. Veterinärincheckning klockan 0700, sedan sedvanliga aktiviteter ända till klockan 1900 på kvällen, då vi äntligen kunde lämna utställningslokalen.


Foto  från utställningen.
Fotograf Karin Johansson

5 september 2010
Igår var vi på kattutställning med Saga igen. Sagas andra kattutställning. Det gick riktigt hyfsat. Hon blev bäst bland ungdjuren (4st) och hon var nära att komma till panel.Men gladast blev jag över att hon skötte sig så fint på domarbordet. Alldeles avslappnad o nästan oberörd av larmet runt om! Lika glad tror jag nog att Sagas uppfödare, Christina Linder, var. Hon var också i Borås med Sagas vackra mamma Zelda.
Nästa utställning blir troligen VKs som är 6 & 7 november.

31 august 2010
Ja, nu till helgen bär det iväg till Borås och Sagas andra utställning. På den första, i Varberg, var hon lite grinig och visade väl inte upp sin allra vackraste sida för domaren. Hoppas att hon trivs bättre denna gången.22 augusti 2010

Idag fick Neffi ett nytt hem! Eftersom Neffi inte tolererade lilla Saga fick vi försöka hitta ett nytt hem åt Neffi. Katarina Granath, en veteran inom ryssvärlden, som dessutom känner Neffi sedan gammalt, beslöt sig för att ta hand om Neffi. Fantastisk kul att Neffi fick komma till just Katarina. En lycklig lösning på en jobbig tid. Tack, Katarina!!!

13 juli 2010

Idag lämnade vår älskade Ninni oss för alltid.

Omplacering/Neffi behöver ett nytt hem.


Vår härliga Neffi trivs tyvärr inte med vår nya lilla rysshona S*Sirius The Prettiest Star (Saga) och behöver därför komma till ett annat kattfritt hem, snarast. Neffi (S*Cosack's Nefertite) är nio år nu, en mycket vacker, kastrerad rysshona. Hon är fantastiskt social och tillgiven husse och matte, bara hon slipper andra katter. Har du kanske nyligen mist din egen innekatt och känner att du inte vill vara ensam, kanske du och Neffi passar bra ihop.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Liverstam,AnneMarie | Svar 25.07.2010 08.58

Jag har en mkt snäll Burmahane,kastrerad blir 10 i okt.Han blev ensam o saknar en kompis..tror ni att det skulle gå??/MVH/Ami

Benny Widar 26.07.2010 10.35

Tack för ditt erbjudande, men jag tror ändå att Neffi bör komma till ett hem utan andra katter. Jag har dig i åtanke
/Benny

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.12 | 14:17

Ha,ha så roligt att läsa boken. Pussa Saga.

...
15.12 | 14:16

Fantastiskt. Neffi har en egen sida! Hon är världens mjukaste och snällaste katt.

Hälsningar från neffi och Katarina

...
14.11 | 15:56

Ja Benny! Dom är "Görgoa". Nu vill jag även se en bild på din husvagn.
Hälsningar

...
22.06 | 17:25

Fina bilder ni har,men släpp katen lös.vhn paul

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS